Scoob! (OV) (2020)

Vrienden Scooby en Shaggy vormen samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. Na honderden opgeloste zaken wordt de groep geconfronteerd met zijn grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten.

details

2GAIMDb 5.710 93 minuten

recensies Scoob! (OV)

Trouw NRC
Scoob! (OV) poster van Scoob! (OV) cast & crew

kijkwijzer Scoob! (OV)

2GA

IMDb Scoob! (OV)

IMDb 5.710

cast & crew Scoob! (OV)

regisseur

Tony Cervone

stemmen

Will Forte, Mark Wahlberg, Jason Isaacs, Gina Rodriguez, Zac Efron, Kiersey Clemons, Amanda Seyfried, Ken Jeong, Tracy Morgan en Frank Welker

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Scoob! (OV)

in première op

08-07-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

taal

Originele versie

speelduur

93 minuten

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs

vandaag di 12:45
16:30
morgen wo 16:30
donderdag do 12:45
16:40
vrijdag vr 12:45
16:40
zaterdag za 12:45
16:40
zondag zo 12:45
16:40
maandag ma 12:45
16:40
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

vandaag di 17:15
morgen wo 16:45
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Scoob! (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Scoob! (OV). Hier zie je waar en wanneer Scoob! (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Scoob! (OV) uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Scoob! (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Scoob! (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Scoob! (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Helmond, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zaandam, Nijmegen en Zwolle

De film Scoob! (OV) draait in deze bioscopen: Kinepolis Jaarbeurs, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé de Kuip, Pathé Helmond, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam en Pathé Zwolle

De recensies van de film Scoob! (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Scoob! (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Scoob! (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Scoob! (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Scoob! (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Scoob! (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Scoob! (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Scoob! (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Scoob! (OV) en de regisseur van de film Scoob! (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.