Stormwind - in zwaar weer (2021)

Trailer van Stormwind - in zwaar weerhttps://img.youtube.com/vi/P_L2yz8eujc/0.jpg2021-09-29T02:23:27+02:00Trailer van Stormwind - in zwaar weer

Een hevige zomerstorm drijft een rondreizend paardencircus naar Kaltenbach. Ari, die zich inmiddels goed op de manege heeft gevestigd, wordt op magische wijze aangetrokken door de fascinerende wereld van het kunstrijden en wil met de hulp van circusjongen Carlo en Stormwind een oud showpaard helpen. Maar wanneer de fanatieke showregisseur Yiri hun roekeloze plan ontdekt, komt Stormwind in gevaar.Op het laatste moment komt Mika te hulp, want alleen door hun krachten te bundelen kunnen Mika en Ari hun geliefde Stormwind redden…

details Stormwind - in zwaar weer

2GIMDb 6.31034 96 minuten

recensies Stormwind - in zwaar weer

De Volkskrant
Stormwind - in zwaar weer poster van Stormwind - in zwaar weer cast & crew

kijkwijzer Stormwind - in zwaar weer

2G

IMDb Stormwind - in zwaar weer

IMDb 6.31034

cast & crew Stormwind - in zwaar weer

regisseur

Lea Schmidbauer

stemmen

Tara Hetharia, Yentl de Jong, Steef van Wijk, Fred Meijer, Ine Kuhr, Wiebe-Pier Cnossen, Finn Poncin, Jan Elbertse, Rosa Mee vd Meeberg, Joshua Albano en Sofie Heus

distributeur

In the Air

details Stormwind - in zwaar weer

in première op

11-08-2021

genres

avontuur en familiefilm

jaar

2021

speelduur

96 minuten

Deze week zijn er voor Stormwind - in zwaar weer geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Stormwind - in zwaar weer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Stormwind - in zwaar weer. Hier zie je waar en wanneer Stormwind - in zwaar weer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Stormwind - in zwaar weer uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Stormwind - in zwaar weer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Stormwind - in zwaar weer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Stormwind - in zwaar weer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Eindhoven

De film Stormwind - in zwaar weer draait in deze bioscopen: Natlab

De recensies van de film Stormwind - in zwaar weer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Stormwind - in zwaar weer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Stormwind - in zwaar weer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Stormwind - in zwaar weer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Stormwind - in zwaar weer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Stormwind - in zwaar weer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Stormwind - in zwaar weer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Stormwind - in zwaar weer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Stormwind - in zwaar weer en de regisseur van de film Stormwind - in zwaar weer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.