Swingers (2020)

"Swingers" – Een Poolse komedie over relaties, alles wat je zou willen weten, maar je schaamt je om het te vragen.

Verveling en routine in een relatie? Het vuur in de slaapkamer is gedoofd en beperkt zich tot de standaard "eenmaal per maand"? De komische avonturen van de drie paren laten geen illusies zien dat het gras altijd groener lijkt bij de buren. Dorota droomt van passie zoals in "Fifty Shades of Grey", maar haar partner Andrzej, in plaats van geïnteresseerd te zijn in haar behoeften, speelt liever games op de console.
Het perfecte paar uit de showbusiness - Iwona en Fabian - zijn op zoek naar nieuwe volgers en likes en zijn klaar om bijna elke grens over te steken.
Sylwia, Bartek en Cezary zullen hun relatie per ongeluk letterlijk op het scherpst van de snede plaatsen.
Op een hete nacht ontmoeten alle helden elkaar om te zien hoe ver je kunt gaan in liefdesmanoeuvres.

details

IMDb 4.210 100 minuten
Swingers poster van Swingers cast & crew

IMDb Swingers

IMDb 4.210

cast & crew Swingers

regisseurs

Andrejs Ekis en Stig Frode Henriksen

acteurs

Zahid Ali, Evy Kasseth Røsten, Aleksandra Orbeck-Nilssen, Mikkel Bratt Silset, Morten Ramm, Kristine Ullebø, Stig Frode Henriksen, Ane Norum Kvistad, Simen Andersen, Jonas Arntsen, Stine Arntsen, Thomas Gangstad, Emilie Hallem en Karim Eirik Sekat

details Swingers

jaar

2020

speelduur

100 minuten

Oss

Deze week zijn er voor Swingers geen voorstellingen in Oss

Swingers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Swingers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Swingers. Hier zie je waar en wanneer Swingers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Swingers uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Swingers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Swingers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Swingers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Swingers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Swingers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Swingers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Swingers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Swingers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Swingers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Swingers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Swingers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Swingers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Swingers en de regisseur van de film Swingers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.