The Beach Bum (2019)

Moondog is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft; één groot feest vol drugs en drank. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven.

details

4GHTIMDb 5.510 94 minuten

recensies The Beach Bum

De Filmkrant De Volkskrant
The Beach Bum poster van The Beach Bum cast & crew

kijkwijzer The Beach Bum

4GHT

IMDb The Beach Bum

IMDb 5.510

cast & crew The Beach Bum

regisseur

Harmony Korine

acteurs

Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Jimmy Buffett, Zac Efron, Martin Lawrence en Jonah Hill

distributeur

The Searchers

details The Beach Bum

in première op

28-03-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

94 minuten

Deze week zijn er voor The Beach Bum geen voorstellingen in Utrecht

The Beach Bum draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Beach Bum.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Beach Bum. Hier zie je waar en wanneer The Beach Bum in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Beach Bum uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Beach Bum wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Beach Bum draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Beach Bum wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Beach Bum draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Beach Bum staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Beach Bum wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Beach Bum!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Beach Bum, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Beach Bum kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Beach Bum verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Beach Bum. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Beach Bum wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Beach Bum en de regisseur van de film The Beach Bum worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.