The Croods: A New Age (2020)

Trailer van The Croods: A New Agehttps://img.youtube.com/vi/bqakxSQx8F0/0.jpg2021-09-16T02:24:17+02:00Trailer van The Croods: A New Age

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten de Croods op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families.

The Croods: A New Age is het vervolg op The Croods.

details The Croods: A New Age

2GAIMDb 7.01031694 95 minuten
The Croods: A New Age poster van The Croods: A New Age cast & crew

kijkwijzer The Croods: A New Age

2GA

IMDb The Croods: A New Age

IMDb 7.01031694

cast & crew The Croods: A New Age

regisseur

Joel Crawford

stemmen

Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Leslie Mann, Catherine Keener, Cloris Leachman, Clark Duke en Peter Dinklage

distributeur

Universal Pictures International

details The Croods: A New Age

in première op

30-06-2021

genres

animatie, komedie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

95 minuten

The Croods: A New Age draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Croods: A New Age.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Croods: A New Age. Hier zie je waar en wanneer The Croods: A New Age in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Croods: A New Age uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Croods: A New Age wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Croods: A New Age draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Croods: A New Age wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Croods: A New Age draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Croods: A New Age staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Croods: A New Age wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Croods: A New Age!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Croods: A New Age, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Croods: A New Age kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Croods: A New Age verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Croods: A New Age. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Croods: A New Age wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Croods: A New Age en de regisseur van de film The Croods: A New Age worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.