The Forever Purge (2021)

Trailer van The Forever Purgehttps://img.youtube.com/vi/apEl7lpzIg8/0.jpg2021-09-18T03:35:54+02:00Trailer van The Forever Purge

Adela en haar man Juan wonen in Texas, waar Juan werkt op de ranch van de rijke familie Tucker. Juan maakt indruk op pater familias Caleb, wat jaloezie opwekt bij Calebs zoon Dylan. Op de ochtend na The Purge valt een gemaskerde bende moordenaars de familie Tucker aan - inclusief Dylans vrouw en zijn zus. Beide families worden gedwongen om samen te werken en terug te vechten terwijl het land in chaos verkeert en de Verenigde Staten om hen heen uit elkaar beginnen te vallen.

details The Forever Purge

6GATIMDb 5.41019638 104 minuten
The Forever Purge poster van The Forever Purge cast & crew

kijkwijzer The Forever Purge

6GAT

IMDb The Forever Purge

IMDb 5.41019638

cast & crew The Forever Purge

regisseur

Everardo Gout

acteurs

Tenoch Huerta, Ana de la Reguera, Cassidy Freeman en Will Patton

scenario

producent

Jason Blum

distributeur

Universal Pictures International

details The Forever Purge

in première op

01-07-2021

genres

horror en thriller

jaar

2021

speelduur

104 minuten

Deze week zijn er voor The Forever Purge geen voorstellingen in Doetinchem

Dit is de bioscoopagenda van de film The Forever Purge.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Forever Purge. Hier zie je waar en wanneer The Forever Purge in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Forever Purge uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Forever Purge wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Forever Purge draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Forever Purge wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film The Forever Purge draait in deze bioscopen: Pathé Arena

De recensies van de film The Forever Purge staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Forever Purge wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Forever Purge!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Forever Purge, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Forever Purge kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Forever Purge verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Forever Purge. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Forever Purge wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Forever Purge en de regisseur van de film The Forever Purge worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.