The Gentlemen (2020)

De Amerikaanse expat Mickey Pearson bouwde een zeer winstgevend marihuana-imperium op in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

details

4GTIMDb 7.910 113 minuten

recensies The Gentlemen

De Volkskrant NRC

kijk The Gentlemen online

Pathe Thuis
The Gentlemen poster van The Gentlemen cast & crew

kijkwijzer The Gentlemen

4GT

IMDb The Gentlemen

IMDb 7.910

cast & crew The Gentlemen

regisseur

Guy Ritchie

acteurs

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell en Hugh Grant

scenario

distributeur

Independent Films

details The Gentlemen

in première op

20-02-2020

genres

actie en crime

jaar

2020

speelduur

113 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Gentlemen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Gentlemen. Hier zie je waar en wanneer The Gentlemen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Gentlemen uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Gentlemen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Gentlemen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Gentlemen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Rotterdam

De film The Gentlemen draait in deze bioscopen: Cinerama en Pathé de Munt

De recensies van de film The Gentlemen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Gentlemen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Gentlemen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Gentlemen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Gentlemen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Gentlemen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Gentlemen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Gentlemen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Gentlemen en de regisseur van de film The Gentlemen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.