Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Glorias (2020)

Biopic over journalist, activist en feminist Gloria Steinem die beroemd is geworden door het aanvoeren van de revolutionaire Amerikaanse women’s movement en haar invloedrijke speeches. Vanaf de tijd die ze in India doorbracht als jonge vrouw, tot de oprichting van Ms. Magazine in New York, naar de rol die ze speelde als organisator en media-woordvoerder in de vrouwenrechtenbeweging in de jaren zestig en de historische National Women’s Conference in 1977.

The Glorias is gebaseerd op de autobiografie My Life on the Road van feministe Gloria Steinem.

details

4DTIMDb 5.310 148 minuten

recensies The Glorias

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
The Glorias poster van The Glorias cast & crew

kijkwijzer The Glorias

4DT

IMDb The Glorias

IMDb 5.310

cast & crew The Glorias

regisseur

Julie Taymor

acteurs

Julianne Moore, Alicia Vikander, Janelle Monáe, Lulu Wilson en Ryan Kiera Armstrong

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details The Glorias

in première op

26-11-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

148 minuten

The Glorias draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Glorias.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Glorias. Hier zie je waar en wanneer The Glorias in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Glorias uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Glorias wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Glorias draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Glorias wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Glorias draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Glorias staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Glorias wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Glorias!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Glorias, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Glorias kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Glorias verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Glorias. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Glorias wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Glorias en de regisseur van de film The Glorias worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.