The Good, the Bad and the Ugly (1966)

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog hebben de gunfighter Blondie (The Good) en de gezochte Mexicaanse outlaw Tuco (The Ugly) een deal gesloten: Blondie levert Tuco aan een sheriff uit, strijkt de hoge beloning op, redt hem dan op het nippertje van de strop en slaan vervolgens op de vlucht. Het plan slaagt telkens. Wanneer de twee mannen tegen de sadistische gangster Setenza aanlopen, wordt de inzet nog groter: samen gaan ze op zoek naar een geldkist met 200.000 dollar, die volgens een officier Bill Carson verborgen zou zijn op een kerkhof.

details

IMDb 8.810 179 minuten
The Good, the Bad and the Ugly poster van The Good, the Bad and the Ugly cast & crew

IMDb The Good, the Bad and the Ugly

IMDb 8.810

cast & crew The Good, the Bad and the Ugly

regisseur

Sergio Leone

acteurs

Clint Eastwood, Lee Van Cleef en Eli Wallach

distributeur

Filmmuseum

details The Good, the Bad and the Ugly

in première op

22-01-2009

jaar

1966

speelduur

179 minuten

Deze week zijn er voor The Good, the Bad and the Ugly geen voorstellingen in Utrecht

The Good, the Bad and the Ugly draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Good, the Bad and the Ugly.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Good, the Bad and the Ugly. Hier zie je waar en wanneer The Good, the Bad and the Ugly in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Good, the Bad and the Ugly uit 1966 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Good, the Bad and the Ugly wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Good, the Bad and the Ugly draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Good, the Bad and the Ugly wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Good, the Bad and the Ugly draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Good, the Bad and the Ugly staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Good, the Bad and the Ugly wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Good, the Bad and the Ugly!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Good, the Bad and the Ugly, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Good, the Bad and the Ugly kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Good, the Bad and the Ugly verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Good, the Bad and the Ugly. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Good, the Bad and the Ugly wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Good, the Bad and the Ugly en de regisseur van de film The Good, the Bad and the Ugly worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.