The High Note (2020)

Grace Davis is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles en Maggie is haar trouwe assistente. Maggie is non-stop bezig met de meest uiteenlopende klusjes, maar droomt er nog steeds van om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen.

details

1TIMDb 6.210 114 minuten

recensies The High Note

De Volkskrant Trouw NRC
The High Note poster van The High Note cast & crew

kijkwijzer The High Note

1T

IMDb The High Note

IMDb 6.210

cast & crew The High Note

regisseur

Nisha Ganatra

acteurs

Tracee Ellis Ross, Dakota Johnson, Ice Cube, Kelvin Harrison Jr., Zoe Chao, Eddie Izzard, Diplo en Bill Pullman

distributeur

Universal Pictures International

details The High Note

in première op

18-06-2020

genre

komedie

jaar

2020

speelduur

114 minuten

Deze week zijn er voor The High Note geen voorstellingen in Zoetermeer

Dit is de bioscoopagenda van de film The High Note.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The High Note. Hier zie je waar en wanneer The High Note in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The High Note uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The High Note wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The High Note draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The High Note wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Delft

De film The High Note draait in deze bioscopen: Pathé Arena, Pathé de Munt en Pathé Delft

De recensies van de film The High Note staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The High Note wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The High Note!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The High Note, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The High Note kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The High Note verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The High Note. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The High Note wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The High Note en de regisseur van de film The High Note worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.