The Hunt (2019)

Twaalf volslagen vreemden van elkaar worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor The Hunt. Intussen komt een groep rijkelui, bij elkaar gebracht via een internet-complottheorie, voor de eerste keer bijeen op een afgelegen landhuis om voor de kick op mensen te jagen. Het plan van deze elite loopt goed mis als Crystal, één van de personen waar ze op jagen, het spel beter blijkt te beheersen dan de jagers.

details

4GTIMDb 6.510 90 minuten

recensies The Hunt

De Filmkrant NRC
The Hunt poster van The Hunt cast & crew

kijkwijzer The Hunt

4GT

IMDb The Hunt

IMDb 6.510

cast & crew The Hunt

regisseur

Craig Zobel

acteurs

Ike Barinholtz, Betty Gilpin, Emma Roberts en Hilary Swank

distributeur

Universal Pictures International

details The Hunt

in première op

21-05-2020

genres

actie en thriller

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor The Hunt geen voorstellingen in Zoetermeer

Dit is de bioscoopagenda van de film The Hunt.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Hunt. Hier zie je waar en wanneer The Hunt in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Hunt uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Hunt wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Hunt draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Hunt wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Oss, Enschede, Utrecht, Vlissingen, Uden, Houten en Veldhoven

De film The Hunt draait in deze bioscopen: CineCity, CineLounge, Cinema Gold, Kinepolis Enschede, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Oss en Take Ten

De recensies van de film The Hunt staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Hunt wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Hunt!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Hunt, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Hunt kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Hunt verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Hunt. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Hunt wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Hunt en de regisseur van de film The Hunt worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.