The Last Full Measure (2019)

Vietnam-oorlogsheld William Pitsenbarger redde meer dan zestig Amerikaanse soldaten voordat hij om het leven kwam in een van de bloederigste veldslagen van de Vietnamoorlog. Tweeëndertig jaar later onderzoekt Scott Huffman, een medewerker van het Pentagon, waarom Pitsenbarger nog steeds niet postuum de Medal of Honor heeft gekregen. Hij ontdekt een samenzwering op hoog niveau en moet zijn carrière op het spel zetten om gerechtigheid te vinden voor Pitsenbarger, zijn familie én oorlogskameraden.

The Last Full Measure is gebaseerd op een waargebeurde verhaal.

details

4GTIMDb 6.710 116 minuten

recensies The Last Full Measure

De Volkskrant NRC
The Last Full Measure poster van The Last Full Measure cast & crew

kijkwijzer The Last Full Measure

4GT

IMDb The Last Full Measure

IMDb 6.710

cast & crew The Last Full Measure

regisseur

Todd Robinson

acteurs

Sebastian Stan, Christopher Plummer, William Hurt, Ed Harris en Samuel L. Jackson

distributeur

Splendid Film

details The Last Full Measure

in première op

16-07-2020

genres

oorlog en drama

jaar

2019

speelduur

116 minuten

Deze week zijn er voor The Last Full Measure geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de bioscoopagenda van de film The Last Full Measure.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Last Full Measure. Hier zie je waar en wanneer The Last Full Measure in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Last Full Measure uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Last Full Measure wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Last Full Measure draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Last Full Measure wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam

De film The Last Full Measure draait in deze bioscopen: Pathé de Kuip

De recensies van de film The Last Full Measure staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Last Full Measure wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Last Full Measure!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Last Full Measure, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Last Full Measure kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Last Full Measure verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Last Full Measure. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Last Full Measure wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Last Full Measure en de regisseur van de film The Last Full Measure worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.