The Painter and the Thief (2020)

Trailer van The Painter and the Thiefhttps://img.youtube.com/vi/HM62BSCWbyw/0.jpg2021-09-28T14:08:35+02:00Trailer van The Painter and the Thief

Documentaire; de diefstal van twee kapitale schilderijen is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap. Aan de hand van bewakingscamerabeelden spoort de gedupeerde kunstenaar de drugsverslaafde dief van haar werk op en confronteert hem in de rechtbank. Als compensatie vraagt ze hem te poseren voor een portret. De schilderssessies gaan gepaard met diepgaande gesprekken en er ontstaat een bijzondere band.

details The Painter and the Thief

3ATIMDb 7.6102897 103 minuten

recensies The Painter and the Thief

De Volkskrant
The Painter and the Thief poster van The Painter and the Thief cast & crew

kijkwijzer The Painter and the Thief

3AT

IMDb The Painter and the Thief

IMDb 7.6102897

cast & crew The Painter and the Thief

regisseur

Benjamin Ree

acteurs

Karl Bertil-Nordland en Barbora Kysilkova

distributeur

Piece of Magic

details The Painter and the Thief

in première op

29-07-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor The Painter and the Thief geen voorstellingen in Groningen

The Painter and the Thief draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Painter and the Thief.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Painter and the Thief. Hier zie je waar en wanneer The Painter and the Thief in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Painter and the Thief uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Painter and the Thief wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Painter and the Thief draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Painter and the Thief wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Painter and the Thief draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Painter and the Thief staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Painter and the Thief wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Painter and the Thief!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Painter and the Thief, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Painter and the Thief kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Painter and the Thief verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Painter and the Thief. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Painter and the Thief wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Painter and the Thief en de regisseur van de film The Painter and the Thief worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.