The Perfect Candidate (2019)

Trailer van The Perfect Candidatehttps://img.youtube.com/vi/hJeTtZ35Y-M/0.jpg2021-09-09T03:47:02+02:00Trailer van The Perfect Candidate

Jonge arts Maryam verbaast vriend en vijand door zich verkiesbaar te stellen als gemeenteraadslid in Saoedi-Arabië, wat vrouwen in Saoedi-Arabië pas sinds 2018 is toegestaan.

details The Perfect Candidate

4DIMDb 6.5101470 101 minuten

recensies The Perfect Candidate

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Perfect Candidate online

Picl Pathe Thuis
The Perfect Candidate poster van The Perfect Candidate cast & crew

kijkwijzer The Perfect Candidate

4D

IMDb The Perfect Candidate

IMDb 6.5101470

cast & crew The Perfect Candidate

regisseur

Haaifa Al-Mansour

acteurs

Mila Alzahrani, Khalid Abdulraheem, Shafi Alharthy en Dhay

distributeur

September Film Distribution

details The Perfect Candidate

in première op

03-12-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

101 minuten

Deze week zijn er voor The Perfect Candidate geen voorstellingen in Gouda

The Perfect Candidate draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Perfect Candidate.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Perfect Candidate. Hier zie je waar en wanneer The Perfect Candidate in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Perfect Candidate uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Perfect Candidate wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Perfect Candidate draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Perfect Candidate wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Perfect Candidate draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Perfect Candidate staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Perfect Candidate wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Perfect Candidate!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Perfect Candidate, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Perfect Candidate kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Perfect Candidate verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Perfect Candidate. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Perfect Candidate wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Perfect Candidate en de regisseur van de film The Perfect Candidate worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.