The Piano (1993)

In het midden van de negentiende eeuw vertrekt Ada met haar dochtertje Flora en haar geliefde piano vanuit Schotland naar Nieuw-Zeeland voor een gearrangeerd huwelijk. Zij kan niet spreken en het leven daar valt niet mee, net als het leven met haar echtgenoot. Ze raakt buiten zinnen als haar man de piano op het strand achterlaat. Ada krijgt buurman George zover dat hij zich over haar piano ontfermt. Hij wil daarvoor in ruil pianolessen, maar verwacht ook andere dingen van haar.

details

3GIMDb 7.610 121 minuten

recensies The Piano

De Filmkrant Trouw
The Piano poster van The Piano cast & crew

kijkwijzer The Piano

3G

IMDb The Piano

IMDb 7.610

cast & crew The Piano

regisseur

Jane Campion

acteurs

Holly Hunter, Harvey Keitel en Sam Neill

distributeur

EYE Filmmuseum

details The Piano

in première op

23-07-2020

genres

drama en muziek

jaar

1993

speelduur

121 minuten

Deze week zijn er voor The Piano geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de bioscoopagenda van de film The Piano.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Piano. Hier zie je waar en wanneer The Piano in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Piano uit 1993 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Piano wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Piano draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Piano wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag en Rotterdam

De film The Piano draait in deze bioscopen: KINO en Theater Dakota

De recensies van de film The Piano staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Piano wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Piano!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Piano, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Piano kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Piano verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Piano. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Piano wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Piano en de regisseur van de film The Piano worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.