The Wife (2017)

Veertig jaar lang heeft Joan Castleman haar eigen talenten, dromen en ambities opzij gezet voor de succesvolle literaire carrière van haar man, de overspelige Joe. Maar op de avond dat hij naar Stockholm afreist om de Nobelprijs voor Literatuur in ontvangst te nemen, besluit Joan dat het genoeg is en onthult ze haar grote geheim.

details

1TIMDb 7.210 100 minuten

recensies The Wife

De Volkskrant De Filmkrant

kijk The Wife online

Picl Pathe Thuis
The Wife poster van The Wife cast & crew

kijkwijzer The Wife

1T

IMDb The Wife

IMDb 7.210

cast & crew The Wife

regisseur

Björn Runge

acteurs

Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater, Max Irons en Elizabeth McGovern

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details The Wife

in première op

22-11-2018

genre

drama

jaar

2017

speelduur

100 minuten

The Wife draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Wife.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Wife. Hier zie je waar en wanneer The Wife in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Wife uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Wife wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Wife draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Wife wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Wife draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Wife staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Wife wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Wife!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Wife, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Wife kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Wife verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Wife. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Wife wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Wife en de regisseur van de film The Wife worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.