The Wretched (2019)

Ben, een opstandige tiener, moet na de scheiding van zijn ouders de zomer doorbrengen bij zijn vader en diens vreemde buren. Het is geen topvakantie: hij wordt aan het werk gezet in de jachthaven, krijgt het aan de stok met zijn leeftijdsgenoten en moet zien te dealen met zijn vaders nieuwe vriendin. Terwijl Ben steeds minder vrienden maakt in het dorp komt hij erachter dat zijn buurvrouw bezeten is door een eeuwenoude heks.

details

4GATIMDb 5.810 95 minuten
The Wretched poster van The Wretched cast & crew

kijkwijzer The Wretched

4GAT

IMDb The Wretched

IMDb 5.810

cast & crew The Wretched

regisseurs

Brett Pierce en Drew T. Pierce

acteurs

John-Paul Howard, Piper Curda, Azie Tesfai, Jamison Jones en Kevin Bigley

distributeur

Gusto Entertainment

details The Wretched

in première op

25-06-2020

genres

horror en thriller

jaar

2019

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor The Wretched geen voorstellingen in Zoetermeer

Dit is de bioscoopagenda van de film The Wretched.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Wretched. Hier zie je waar en wanneer The Wretched in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Wretched uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Wretched wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Wretched draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Wretched wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Heerenveen, Tilburg en Amersfoort

De film The Wretched draait in deze bioscopen: De Bios, Pathé Amersfoort, Pathé Arena en Pathé Tilburg

De recensies van de film The Wretched staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Wretched wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Wretched!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Wretched, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Wretched kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Wretched verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Wretched. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Wretched wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Wretched en de regisseur van de film The Wretched worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.