To the Moon (2020)

Documentaire met een ode aan de maan, van de pionierstijd tot nu, in tien hoofdstukken over liefde, gekte, verlangen, verlies en onschuld. Volle maan, halvemaan, wassende maan.

details

3ATIMDb 6.910 76 minuten

recensies To the Moon

De Filmkrant
To the Moon poster van To the Moon cast & crew

kijkwijzer To the Moon

3AT

IMDb To the Moon

IMDb 6.910

cast & crew To the Moon

regisseur

Tadhg O'Sullivan

distributeur

EYE Filmmuseum

details To the Moon

in première op

22-07-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

76 minuten

Deze week zijn er voor To the Moon geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de bioscoopagenda van de film To the Moon.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film To the Moon. Hier zie je waar en wanneer To the Moon in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film To the Moon uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen To the Moon wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film To the Moon draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film To the Moon wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Breda en Voorschoten

De film To the Moon draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, EYE, Filmtheater Voorschoten en Hoogt on Tour

De recensies van de film To the Moon staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film To the Moon wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film To the Moon!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film To the Moon, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film To the Moon kopen/reserveren.

De filmtijden van de film To the Moon verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film To the Moon. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film To the Moon wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film To the Moon en de regisseur van de film To the Moon worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.