Tom & Jerry (NL) (2021)

Trailer van Tom & Jerry (NL)https://img.youtube.com/vi/_K61dxPZzZ0/0.jpg2021-09-25T03:32:29+02:00Trailer van Tom & Jerry (NL)

Als Jerry op de avond voor de bruiloft van de eeuw in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren.

details Tom & Jerry (NL)

2GIMDb 5.31029269 101 minuten

kijk Tom & Jerry (NL) online

Pathe Thuis
Tom & Jerry (NL) poster van Tom & Jerry (NL) cast & crew

kijkwijzer Tom & Jerry (NL)

2G

IMDb Tom & Jerry (NL)

IMDb 5.31029269

cast & crew Tom & Jerry (NL)

regisseur

Tim Story

stemmen

Mattie Valk, Kaj Gorgels, Stephanie van Eer en Steven Brunswijk

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Tom & Jerry (NL)

in première op

05-06-2021

genres

animatie, live action, komedie en familiefilm

jaar

2021

taal

Nederlandse versie

speelduur

101 minuten

Pathé de Kuip

Pathé de Kuip

vandaag za
10:35
morgen zo
14:00
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Tom & Jerry (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tom & Jerry (NL). Hier zie je waar en wanneer Tom & Jerry (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tom & Jerry (NL) uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tom & Jerry (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tom & Jerry (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tom & Jerry (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Schiedam en Rotterdam

De film Tom & Jerry (NL) draait in deze bioscopen: Pathé Arena, Pathé de Kuip en Pathé Euroscoop Schiedam

De recensies van de film Tom & Jerry (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Tom & Jerry (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tom & Jerry (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tom & Jerry (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tom & Jerry (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tom & Jerry (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tom & Jerry (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tom & Jerry (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tom & Jerry (NL) en de regisseur van de film Tom & Jerry (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.