Us (2019)

Een ouderpaar vertrekt met hun kinderen naar een strandhuis om te kunnen ontspannen met vrienden; ze krijgen echter ongenode gasten.

details

4GATIMDb 6.910 116 minuten

kijk Us online

Pathe Thuis
Us poster van Us cast & crew

kijkwijzer Us

4GAT

IMDb Us

IMDb 6.910

cast & crew Us

regisseur

Jordan Peele

acteurs

Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Madison Curry, Cali Sheldon en Noelle Sheldon

distributeur

Universal Pictures International

details Us

in première op

21-03-2019

genres

thriller en horror

jaar

2019

speelduur

116 minuten

Deze week zijn er voor Us geen voorstellingen in Utrecht

Us draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Us.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Us. Hier zie je waar en wanneer Us in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Us uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Us wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Us draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Us wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Us draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Us staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Het Parool. Ook de IMDB score/rating van de film Us wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Us!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Us, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Us kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Us verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Us. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Us wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Us en de regisseur van de film Us worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.