We Summon the Darkness (2019)

De drie beste vriendinnen Alexis, Val en Beverly vertrekken op een roadtrip naar een heavy metal muziekfestival. Op het festival ontmoeten ze drie jongens waar het meteen mee klikt en ze besluiten als afterparty naar Alexis afgelegen landhuis te gaan. Wat een leuke nacht had moeten worden, wordt al snel een nachtmerrie.

details

4GTIMDb 5.110 91 minuten

recensies We Summon the Darkness

De Volkskrant
We Summon the Darkness poster van We Summon the Darkness cast & crew

kijkwijzer We Summon the Darkness

4GT

IMDb We Summon the Darkness

IMDb 5.110

cast & crew We Summon the Darkness

regisseur

Marc Meyers

acteurs

Alexandra Daddario, Johnny Knoxville en Keean Johnson

distributeur

Splendid Film

details We Summon the Darkness

in première op

09-07-2020

genres

horror en thriller

jaar

2019

speelduur

91 minuten

Deze week zijn er voor We Summon the Darkness geen voorstellingen in Zoetermeer

Dit is de bioscoopagenda van de film We Summon the Darkness.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film We Summon the Darkness. Hier zie je waar en wanneer We Summon the Darkness in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film We Summon the Darkness uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen We Summon the Darkness wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film We Summon the Darkness draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film We Summon the Darkness wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film We Summon the Darkness draait in deze bioscopen: Pathé Arena

De recensies van de film We Summon the Darkness staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film We Summon the Darkness wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film We Summon the Darkness!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film We Summon the Darkness, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film We Summon the Darkness kopen/reserveren.

De filmtijden van de film We Summon the Darkness verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film We Summon the Darkness. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film We Summon the Darkness wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film We Summon the Darkness en de regisseur van de film We Summon the Darkness worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.