White Boy Rick (2017)

De jonge Rick Wershe ging in de jaren tachtig in Detroit als informant voor de politie undercover in de Amerikaanse drugshandel. In die tijd was de crackepidemie en de strijd tegen drugs heviger dan ooit. Zijn opdrachtgevers binnen de FBI lieten hem echter in de steek en hij kreeg een levenslange gevangenisstraf kreeg. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

details

3GAHTIMDb 6.410 111 minuten

recensies White Boy Rick

De Filmkrant

kijk White Boy Rick online

Pathe Thuis
White Boy Rick poster van White Boy Rick cast & crew

kijkwijzer White Boy Rick

3GAHT

IMDb White Boy Rick

IMDb 6.410

cast & crew White Boy Rick

regisseur

Yann Demange

acteurs

Matthew McConaughey, Jennifer Jason Leigh, Bel Powley en Rory Cochrane

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details White Boy Rick

in première op

03-01-2019

genres

crime en drama

jaar

2017

speelduur

111 minuten

Deze week zijn er voor White Boy Rick geen voorstellingen in Nijmegen

White Boy Rick draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film White Boy Rick.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film White Boy Rick. Hier zie je waar en wanneer White Boy Rick in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film White Boy Rick uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen White Boy Rick wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film White Boy Rick draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film White Boy Rick wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film White Boy Rick draait in deze bioscopen:

De recensies van de film White Boy Rick staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film White Boy Rick wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film White Boy Rick!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film White Boy Rick, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film White Boy Rick kopen/reserveren.

De filmtijden van de film White Boy Rick verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film White Boy Rick. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film White Boy Rick wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film White Boy Rick en de regisseur van de film White Boy Rick worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.