White Riot (2019)

Documentaire over een groepje muziekliefhebbers die eind jaren '70 samen met The Clash en andere top-punk bands de grootse antiracismebeweging van Groot-Brittannië creëerden. Aanhangers van het National Front, getooid met nazisymbolen, marcheerden massaal door de straten. Eric Clapton en Rod Stewart spraken hiervoor hun steun uit. Een jonge David Bowie die zegt dat ‘Britain’ toe is aan een fascistische leider. Het zijn deze uitspraken die de trigger zijn voor een groepje bevriende kunstenaars en muzikanten om een tegenbeweging te beginnen: Rock Against Racism.

details

2GTIMDb 7.310 80 minuten

recensies White Riot

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk White Riot online

Picl
White Riot poster van White Riot cast & crew

kijkwijzer White Riot

2GT

IMDb White Riot

IMDb 7.310

cast & crew White Riot

regisseur

Rubika Shah

acteurs

Red Saunders, Dennis Bovell en Mykaell Riley

distributeur

Periscoop Film

details White Riot

in première op

17-09-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

80 minuten

Deze week zijn er voor White Riot geen voorstellingen in Wageningen

Dit is de bioscoopagenda van de film White Riot.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film White Riot. Hier zie je waar en wanneer White Riot in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film White Riot uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen White Riot wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film White Riot draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film White Riot wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zevenaar en Alphen a/d Rijn

De film White Riot draait in deze bioscopen: Filmhuis Zevenaar en Parkvilla Filmhuis

De recensies van de film White Riot staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film White Riot wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film White Riot!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film White Riot, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film White Riot kopen/reserveren.

De filmtijden van de film White Riot verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film White Riot. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film White Riot wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film White Riot en de regisseur van de film White Riot worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.