Yellowstone (2020)

Documentaire over de dieren in het Yellowstone National Park in de Verenigde Staten. De wolf is terug en het aantal Grizzly’s is nog nooit zo groot geweest. De terugkeer van deze eerder bijna uitgestorven, iconische roofdieren is van grote invloed op het ecosysteem in het park, ze herstellen de eeuwenoude balans tussen jager en prooi.

details

1 51 minuten

recensies Yellowstone

NRC
Yellowstone poster van Yellowstone cast & crew

kijkwijzer Yellowstone

1

cast & crew Yellowstone

regisseur

Eric Bendick

stem

Bill Pullman

producent

Tom Winston

distributeur

M&N Film Distribution

details Yellowstone

in première op

30-07-2020

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

51 minuten

Deze week zijn er voor Yellowstone geen voorstellingen in Utrecht

Yellowstone draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Yellowstone.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Yellowstone. Hier zie je waar en wanneer Yellowstone in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Yellowstone uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Yellowstone wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Yellowstone draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Yellowstone wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Yellowstone draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Yellowstone staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Yellowstone wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Yellowstone!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Yellowstone, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Yellowstone kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Yellowstone verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Yellowstone. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Yellowstone wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Yellowstone en de regisseur van de film Yellowstone worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.