Zappa (2021)

Trailer van Zappahttps://img.youtube.com/vi/XLDxspeEnrA/0.jpg2021-09-29T02:23:45+02:00Trailer van Zappa

Gebruikmakend van het omvangrijke privé-archief van Frank Zappa en met de hulp van meer dan tienduizend Zappa fans, is deze documentaire over de musicus en componist samengesteld.

details Zappa

4STIMDb 7.6102245 129 minuten

recensies Zappa

De Volkskrant NRC
Zappa poster van Zappa cast & crew

kijkwijzer Zappa

4ST

IMDb Zappa

IMDb 7.6102245

cast & crew Zappa

regisseur

Alex Winter

acteurs

Ringo Starr, Frank Zappa, Gail Zappa, Mick Jagger en David Bowie

distributeur

Piece of Magic

details Zappa

in première op

17-06-2021

genres

documentaire en muziek

jaar

2021

speelduur

129 minuten

Deze week zijn er voor Zappa geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Zappa.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Zappa. Hier zie je waar en wanneer Zappa in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Zappa uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Zappa wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Zappa draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Zappa wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Emmen

De film Zappa draait in deze bioscopen: Kinepolis Emmen

De recensies van de film Zappa staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Zappa wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Zappa!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Zappa, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Zappa kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Zappa verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Zappa. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Zappa wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Zappa en de regisseur van de film Zappa worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.